Informatie en contact

Kaarten voor de beurs zijn online verkrijgbaar hier op bedrijvenuitmaastricht.nl. Je kunt hiervoor het formulier invullen en direct online met IDEAL betalen. Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie over het evenement? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. Dit kun je telefonisch doen van maandag tot woensdag van 11:00u tot 14:00 of je kunt ons een email sturen. Wij doen er alles aan om je zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien maar het kan natuurlijk voorkomen dat het door de drukte wat langer kan duren voordat je van ons een reactie ontvangt. Mocht het echter zijn dat je ons telefonisch niet kunt bereiken en wil je niet wachten op een reactie via email? Dan kun je ook persoonlijk even langs komen bij de administratie van Het Vrijthof waar ze je graag verder zullen helpen met vragen en informatie.

Dunder casino

Op de beurs kunt u allerlei hapje en drankjes verkrijgen en het is daarom dan ook verboden om etenswaren mee te brengen. Breng geen huisdieren zoals honden mee naar de beurs en voorkom de teleurstelling niet toegelaten te worden. Kinderen zijn van harte welkom maar dienen ten allertijden in het gezelschap van hun ouders te verblijven. Mocht het echter zijn dat u naar een debat wilt gaan luisteren of deel gaat nemen aan een workshop dan kunt je je kind onderbrengen bij de kinderopvang van de beurs. De kosten hiervoor worden per uur in rekening gebracht. Om je kind bij de opvang achter te kunnen laten dient je kind voorzien te zijn van schone luiers, twee verschoningen en voedsel. Meer informatie hierover kun je telefonisch verkrijgen bij de administratie van Het Vrijthof.
Kinderen onder de 12 jaar hoeven geen entree te betalen. 55-plussers betalen de helft van de normale entree vermeld hiervoor duidelijk de geboortedatum bij het invullen van het formulier. Iedereen is van harte welkom!